Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μέχρι και την κόρη του Σαλί Μπερίσα είχαν ληστέψει οι δραπέτες των Τρικάλων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μέχρι και την κόρη του Σαλί Μπερίσα είχαν ληστέψει οι δραπέτες των Τρικάλων
Καταζητούμενοι και στην Αλβανία είναι οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, αφού σύμφωνα με την Αλβανική αστυνομία η συμμορία του Μάριαν Κόλα είχε εισβάλει μέχρι και στο σπίτι της κόρης του πρώην Αλβανού πρωθυπουργού, Σαλί Μπερίσα, Αργκίτα Μαλτέζι.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στος 22 Οκτωβρίου 2005 και η κόρη του Αλβανού πολιτικού ήταν πολύ τυχερή, αφού επέστρεψε στο σπίτι της λίγο μετά τη διάρρηξη.


Το σπίτι της, είναι μια μονοκατοικία που βρίσκεται σε μια από τις ακριβότερες και καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές στα Τίρανα, αφού εκεί μένουν πολιτικοί και επιχειρηματίες.
Παρ’ όλ’ αυτά η συμμορία του Κόλα δεν δίστασε, μπήκε στο σπίτι από την πίσω πλευρά, παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε καπνός παίρνοντας λεία χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Από την έρευνα της αστυνομίας, απομονώθηκαν κάποια δαχτυλικά αποτυπώματα δύο ανδρών, ένας από τους οποίους ήταν ο Φάτος Σούλα, δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων και στενός συνεργάτης του Κόλα.
Σύμφωνα με την ασφάλεια Αττικής, ο Σούλα θεωρείται ο αρχηγός σε παρακλάδι της συμμορίας που έλεγχαν ο Μάριαν Κόλα και ο νεκρός πλέον Φλαμούρ Λίκα.
Το παρακλάδι αυτό ευθύνεται για 30 ένοπλες ληστείες σε Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ενώ μετά την ομαδική απόδραση από τις φυλακές των Τρικάλων, ο Σούλα κατά πάσα πιθανότητα διέφυγε στο Κόσοβο.
Στο μεταξύ, 600 περίπου αστυνομικοί χτενίζουν τα βουνά της Ηπείρου για να εντοπίσουν τους δύο δραπέτες που κατάφεραν να διαφύγουν από τον κλοιό της Ναυπακτίας με τρία κλεμμένα αυτοκίνητα κι ένα… παπάκι.
Η αστυνομία θεωρεί ότι οι καταζητούμενοι βρίσκονται ακόμα στη χώρα μας, ενημερώνονται από ανθρώπους τους για τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ για την υπόθεσή τους και έχουν λουφάξει κάπου, αφήνοντας τον χρόνο να κυλήσει υπέρ τους.
Από την άλλη πλευρά, οι αστυνομικοί, άνδρες των ΕΚΑΜ και της ασφάλειας πραγματοποιούν εφόδους και έρευνες σε στάνες, αποθήκες και καταφύγια σε ερημικές περιοχές και χωριά, όπως επίσης και σε σπίτια που είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από κυκλώματα Αλβανών εμπόρων χασίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου