Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Θέλει Αριστοτέλους ο ΠΑΟΚ!

Θέλει Αριστοτέλους ο ΠΑΟΚ!Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της περσινής τιμωρίας του Δικεφάλου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Σπορ του Βορρά» τις τελευταίες μέρες υπάρχει κινητοποίηση, καθώς αναζητείται ο χώρος στον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί μία γιγαντοοθόνη, από την οποία θα μπορούν εκατοντάδες φίλαθλοι του «Δικέφαλου» να δουν το πρώτο παιχνίδι με τη Μέταλιστ.


Υπήρξαν σκέψεις να τοποθετηθεί μία γιγαντοοθόνη έξω από την Τούμπα, ακόμη και σε σημαντική απόσταση από το γήπεδο αλλά οι οδηγίες της UEFA είναι αυστηρές, καθώς αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά πως δεν μπορεί να γίνει συγκέντρωση φιλάθλων έξω από το γήπεδο, στον περιβάλλοντα χώρο ή στην περιοχή όταν υπάρχει τιμωρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις για την τοποθέτηση μίας γιγαντοοθόνης σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Ακόμη και στην πλατεία Αριστοτέλους ή σε κάποιον άλλο χώρο. Εκεί θέλουν να στήσουν μία γιγαντοοθόνη. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, θα πρέπει να δώσει τη σχετική έγκριση ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στον οποίο αναμένεται να διαβιβαστεί το κατάλληλο αίτημα.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου