Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΒΟΗΘΟΥ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ

Θεωρείται επιτόπου στημένος ο δημοσιογράφος που ενοχλεί έναν πρόεδρο ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται. Παίζει κι αυτή η πιθανότητα. Όπως ένας δημοσιογράφος να μη δουλεύει για κάποιον άλλον, άλλον πρόεδρο ΠΑΕ, αλλά να γράφει εναντίον συγκεκριμένου μεγαλομετόχου, από προσωπική ανομολόγητη σκοπιμότητα.


 Ίσως να τον εκβιάσει.
Γιατί όχι να μη βάλουμε στο λογαριασμό και τα προσωπικά απωθημένα; Να του την έχει δώσει του δημοσιογράφου, που έχει μια εξουσία, ένα δυνατό πόστο, και να έχει βάλει στο σημάδι έναν ισχυρό της πιάτσας.


Αυτή η κόντρα αφορά τον νοσηρό ή, εκβιαστή δημοσιογράφο, αν δεχθούμε ότι τέτοιος είναι, από τη μια και από την άλλη τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ένας άλλος δημοσιογράφος γιατί να μπερδεύεται και μπαίνει στη μέση. Δεν φοβάται;

Άλλο είμαι, άλλο παριστάνω τον λειτουργό δημοσιογράφο κι άλλο τον βοηθό γκάγκστερ. Τον μεταφορέα μηνυμάτων. Ο αντίπαλος συμμορίτης, ο γκάγκστερ της άλλης πλευράς δεν θα τα βάλει με τον βοηθό γκάγκστερ. Με τον γκαγκστεράκο που είναι υποχρεωμένος να δώσει το μήνυμα, διότι έχει εντολή από το αφεντικό.

Ο δημοσιογράφος που αναλαμβάνει καθήκοντα υποστελέχους συμμορίας δεν φοβάται μήπως το αφεντικό του τον αδειάσει αύριο; Εκτός κι αν το αφεντικό είναι της ομερτά, της τσιτσιλιάνικης σχολής.

apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου